Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Skal vi spille tennis?

Kære alle beboere i Laanshøj


Grundejerforeningen Laanshøjs slår igen i år ”dørene” op for en ny tennissæson i Laanshøj. Så nu er det tid til at finde ketsjeren og tennisboldene frem fra gemmerne, finde en tennismakker og booke en tid.

 ​​

Tennisbanen er nu blevet rengjort for alger, der er kommet nyt sand på banen, banen er blevet tromlet og tennisnettet er blevet vasket.

Bookingsystem

Husk at benytte bookingsystem på hjemmesiden www.laanshøj.dk

  1. Når du booker en spilletid, får du en bekræftelseskvittering på e-mail inden for få minutter efter din bestilling.​
  2. Du bliver påmindet 24 timer før din booking starter.
  3. Du kan automatisk slette din booking, hvis du alligevel ikke kan på det pågældende tidspunkt. Så kan andre få glæde af din tid.

Første gang du benytter det nye bookingsystem skal du oprette dig som bruger, dette tager få minutter, herefter er du klar til booking.

Skulle du opleve problemer, så skrive til webmaster@laanshoj.dkTennisbanen kan bookes af alle der bor i Laanshøj. Tryk på knappen "BOOK TENNISBANEN" Under fanen Tennisbane på www.laanshøj.dk.


Du vil modtage en kvittering pr. mail, når vi har registret din tid.

Har du ikke booket tennisbane og den er ledig, er den naturligvis til fri afbenyttelse. Men man må så vige pladsen, hvis nogen skulle have booket samme tid.


For at få adgang til tennisbanen skal man have en nøgle. Udfyld skabelonen ​her​ og du vil blive kontaktet med henblik på udlevering af nøglen. Der skal betales depositum på 100 kr. for udlevering af nøgle og nøglen må ikke kopieres.


God kamp :-)


​Adresse

​Grundejerforeningen Laanshøj

Sandet 6

3500 Værløse

Kontaktinformation

E-mail:

E-mail: webmaster@laanshoj.dk 

CVR: 33894783