Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Formandsmøde i januar

Kære alle formænd/kvinder i Laanshøj


I har alle modtaget brev fra kommunen vedr. høringsprocessen omkring lokalplan 122 og udbygningsaftale/miljøvurdering.

  1. Høringssvar: Bestyrelsen håber I som GFL medlemmer vil tilstræbe en dialog og høringssvar proces internt og svare direkte på kommunens opfordring.
I det mindste forventer vi at materialet fra kommunen bliver videresendt til jeres medlemmer, alternativt pege beboerne hen på www.laanshøj.dk

hvor alt materialet er lagt under ”Seneste nyt”.

  1. Formandsmøde: Bestyrelsen vil også gerne invitere til et møde den 24 januar kl. 17-18.15 i Infocentret, hvor vi drøfter bestyrelsens udkast til nøgle punkter i et høringssvar og høre medlemmernes feedback på dette. Jeg tillader mig at lave en Outlook invitation til alle – og så ser vi hvor mange af jer der ”får den”😊.
  2. Fyrværkeri: Sidste år var der en ubehagelig FB debat pga. Opsat skilt ved indkørslen til området. For at bevare god stemning i lejren vil Bestyrelsen opfordre til at overholde kommunens anvisning omkring fyrværkeri og afstande til stråtækte ejendomme. Desuden oplevede vi sidste år meget efterladt affald i området som vi måtte betale Ryan for at fjerne – tænker vi kan spare de penge i år..

Grundejerforeningen Laanshøj 


​Adresse

​Grundejerforeningen Laanshøj

Sandet 6

3500 Værløse

Kontaktinformation

E-mail:

E-mail: webmaster@laanshoj.dk 

CVR: 33894783