Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kloakarbejde på Laanshøj

​Kære beboere


Som det bemærkes er der ved at blive forberedt til et omlægningsprojekt af spildevandssystemet i Laanshøj.

Som det tidligere er kommunikeret har Novafos forpligtet sig til at overtage vedligehold og drift af hele hoved kloak systemet i området og for at kunne udføre dette efter gældende regulativer er de nødt til at omlægge dele af systemet.

Det er hovedsageligt i området mellem Vestre Alle og Østre Alle og rammer således primært beboere i dette område. Der vil i kortere perioder være blokeret for trafik ved Vestre Alle og på arealerne ved Lejrvej 53-77. Det betyder bl.a. at I vil se biler parkeret lidt tilfældigt i området ift. hvad der er praktisk og hensigtsmæssigt for vores beboere.

Projektet står på i efteråret og vil følge nogle etaper, så det ikke burde genere de enkelte beboere mere end højst nødvendigt. Hvis der er behov for at kende den nøjagtige tidsplan, kan man skrive til info mailen her på siden og ellers er de primært berørte foreninger/beboere orienteret om projektets detaljer.

Der sættes pris på tålmodighed og tolerance med de gener det kan medføre. I den sidste ende skal vi være tilfredse med at spildevands kloakdrift ikke er Laanshøj's ansvar fremadrettet og dermed potentiel udgift."

vh

Bestyrelsen

​Adresse

​Grundejerforeningen Laanshøj

Sandet 6

3500 Værløse

Kontaktinformation

E-mail:

E-mail: webmaster@laanshoj.dk 

CVR: 33894783