Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

VIGTIG MEDDELELSE: Skt. Hansbål/arr. er aflyst!

​Der er med beklagelse, at Aktivitetsudvalget må aflyse det planlagte Skt. Hans bål!


Det skyldes at Frederiksborg Brand & Redning har indført mod afbrænding i Egedal, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs og Hillerød Kommuner.

Forbuddet er begrundet i den langvarige tørke og gælder fra tirsdag den 5. juni 2018 og indtil videre. Vi følger situationen dag for dag og ophæver forbuddet hurtigst muligt. Ophævelse af forbuddet vil blive informeret her på siden og på de seks kommuners hjemmesider.

Forbuddet gælder afbrænding i det fri, afbrænding af bål, anvendelse af ukrudtsbrændere samt anvendelse af grill i naturen. Forbuddet gælder dog ikke anvendelse af grill i private haver, såfremt placeret på havefliser.

Vi planlægger istedet en Fællesspisning med medbragt mad og drikke, på græsset bagved Slottet, og hvis tilmeldingerne nok, vil vi forsøge at få fat i borde og stole fra Gymnastiksalen.

Tilmelding kan ske via kontaktformular på www. beboerforeningenlaanshoj.simplesite.com eller mail til beboerforeningenlaanshoj@outlook.com

OBS: Sidste frist for tilmelding er torsdag den 21. Juni!

P.S. Vi har erfaret at kommunen også overvejer at undlade afbrænding af det sædvanlige Skt. Hans bål ude på Furesøen ved Furesø Bad. Endelig stilling vil blive taget om fredag 22/6.!


​Adresse

​Grundejerforeningen Laanshøj

Sandet 6

3500 Værløse

Kontaktinformation

E-mail:

E-mail: webmaster@laanshoj.dk 

CVR: 33894783